Size bir telefon kadar yakınız
Dil Seçin
trende

Sıkça Sorulan Sorular

Anasayfa » Sıkça Sorulan Sorular
Sıkça Sorulan Sorular
TÜM SORU VE İSTEKLERİNİZ İÇİN BİZE İSTEDİĞİNİZ ZAMAN ULAŞABİLİRSİNİZ

BİL ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİM? KURUMUNUZU
TANIMIYORUM.

BİL ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI, BİL HOLDİNG BÜNYESİNDE BULUNAN KURUMLARDIR. KADIKÖY BİL ÖZEL ÖĞRETİM KURSU, 1994 YILINDAN BERİ FAALİYETTE BULUNAN KADIKÖY BİL DERSHANELERİNİN DEVAMIDIR. EĞİTİM AĞIMIZ KADIKÖY BİL TEMEL LİSESİ, KADIKÖY BİL OKULLARI, ATAŞEHİR BİL ANADOLU LİSESİ, İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ, KIBRIS İLİM ÜNİVERSİTESİ, BİL YAYINCILIK, PERGEL YAYINCILIK VE CANCAN YAYINCILIKTAN OLUŞMAKTADIR. TÜM KURUMLARIMIZIN EĞİTİM ÖĞRETİM PROGRAMLARI VE YAYINLARI İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ KONTROLÜ VE DENETİMİNDEDİR.
TELEFON VEYA İNTERNET ÜZERİNDEN KAYIT YAPTIRABİLİR MİYİM?
TELEFON, İNTERNET VEYA WHATSAPP ÜZERİNDEN ÖN KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ. ANCAK, KESİN KAYIT İÇİN EVRAKLARINIZLA BERABER KURUMUMUZA GELMENİZ GEREKMEKTEDİR. (18 YAŞ ALTI İÇİN KAYIT ESNASINDA VELİ BULUNMASI ZORUNLUDUR.)
KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR ?
NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ VE 1 FOTOĞRAF YETERLİDİR. (18 YAŞ ÜSTÜ ÖĞRENCİLERDEN AYRICA ADLİ SİCİL BELGESİ İSTENMEKTEDİR. 18 YAŞ ALTI ÖĞRENCİLERDEN VELİYE AİT KİMLİK FOTOKOPİSİ DE ALINACAKTIR.)
TYT-AYT KURSLARINIZA KAYDOLMAK İSTİYORUM. HANGİ DERSLERİ ALACAĞIM?
TYT-AYT PROGRAMLARIMIZ SAYISAL, EŞİT AĞIRLIK, SÖZEL VE DİL OLMAK ÜZERE 4 ALANDA HAZIRLANMIŞTIR. AYRICA ÖZEL YETENEK SINAVINA GİRMEYİ DÜŞÜNEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN AYRI TYT SINIFLARIMIZ DA BULUNMAKTADIR. BİL ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARINDA HER ÖĞRENCİYE AYRI AYRI “PARMAK İZİ KADAR ÖZEL PROGRAMLAR” UYGULANMAKTADIR. İSTERSENİZ SADECE TEK ALANDAN HAZIRLANABİLECEĞİNİZ GİBİ İKİ AYRI ALANDAN AYNI ANDA DA HAZIRLANABİLİRSİNİZ. HEDEFLEDİĞİNİZ ÜNİVERSİTE VE MESLEK DOĞRULTUSUNDA SİZİ EN UYGUN SINIFA VE PROGRAMA YÖNLENDİRECEK UZMAN REHBER HOCALARIMIZLA GÖRÜŞÜP DAHA DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
LGS KURSLARINIZA KAYDOLMAK İSTİYORUM. HANGİ DERSLERİ ALACAĞIM?
LGS HAZIRLIK KURSLARIMIZ TÜRKÇE, MATEMATİK, FEN BİLGİSİ, SOSYAL BİLİMLER VE İNGİLİZCE DERSLERİNİ KAPSAMAKTADIR. BİL ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARINDA HER ÖĞRENCİYE AYRI AYRI “PARMAK İZİ KADAR ÖZEL PROGRAMLAR” UYGULANMAKTADIR. HANGİ DERSTEN DAHA ÇOK EKSİĞİNİZ VARSA O DERSE DAHA ÇOK YOĞUNLAŞMANIZI SAĞLAYAN; AYNI ZAMANDA İYİ OLDUĞUNUZ DERSLERDE DAHA DA GÜÇLENMENİZİ SAĞLAYAN SİZE ÖZEL PROGRAMLARIMIZ İÇİN SİZİ EN DOĞRU ŞEKİLDE YÖNLENDİRECEK UZMAN REHBER HOCALARIMIZLA GÖRÜŞÜP DAHA DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
DERS SAATLERİ DIŞINDA KURUMUNUZU KULLANABİLİR MİYİM?
DERS SAATLERİNİZİN DIŞINDA KALAN ZAMANLARDA KURUMUMUZDA BULUNAN ETÜT SINIFLARINDA DERS ÇALIŞABİLİR, ÖĞRETMENLERİMİZİN MÜSAİT ZAMAN DİLİMLERİNDE ÖNCEDEN RANDEVU ALMAK KOŞULUYLA BİREYSEL ÇALIŞMALAR YAPABİLİRSİNİZ.
GRUP DERSLERİNE KAYDOLDUM. KAÇIRDIĞIM DERSLERİN TELAFİSİNİ NASIL YAPABİLİRİM?
GRUP DERSLERİNDE KAÇIRDIĞINIZ DERSLERİN BİREYSEL TELAFİSİ YAPILMAMAKTADIR. ANCAK, HAVA KOŞULLARI, ULAŞIM AKSAMASI GİBİ OLAĞANÜSTÜ DURUMLARDA KATILIMIN FAZLACA AKSAMASI HALİNDE GRUP OLARAK TELAFİ ETÜTLERİ YAPILMAKTADIR.
BİREBİR ÖZEL DERS İÇİN PAKET PROGRAMA KAYDOLDUM. KAÇIRDIĞIM DERSLERİN TELAFİSİNİ NASIL YAPABİLİRİM?
BİREBİR ÖZEL DERS ALAN PAKET PROGRAM ÖĞRENCİLERİMİZ KATILAMAYACAĞI DERSLERİ BİR GÜN ÖNCEDEN BİLDİRMEK DURUMUNDADIR. BU DURUMDA DERS GÜNÜ/SAATİ YENİDEN PLANLANACAKTIR. HABER VERMEKSİZİN GELİNMEYEN DERSLERİN TELAFİSİ YAPILMAZ.
SADECE DENEME SINAVLARINA GİRMEK İSTİYORUM. SINAV KAYDI YAPTIRABİLİR MİYİM?
KADIKÖY BİL ÖZEL ÖĞRETİM KURSU AYNI ZAMANDA DENEME SINAV MERKEZİDİR. KURUMUMUZDA TÜM YAYIN EVLERİNİN TYT, AYT VE LGS, DENEMELERİ UYGULANMAKTADIR. YIL BAZINDA 110 ADET TYT-AYT DENEMESİ, 110 ADET LGS DENEMESİ UYGULANMAKTADIR. AYRICA TÖDER, ÖZDER, ÖZDEBİR, LİMİT, İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ, OKAN ÜNİVERSİTESİ GİBİ KURUMLARIN TÜRKİYE GENELİ DENEME SINAVLARI DA KURUMUMUZDA YAPILMAKTADIR. YIL BOYUNCA TÜM DENEMELERE PAKET ŞEKLİNDE KAYDOLABİLİRSİNİZ. ÜSTELİK SINAVA GİRECEĞİNİZ GÜN VE SAATİ DE KENDİNİZE GÖRE AYARLAYABİLİRSİNİZ. DETAYLI BİLGİ İÇİN KURUMUMUZU ZİYARET EDİNİZ.
DERSHANELER KAPATILDI DİYE BİLİYORUM. SİZ MEBE BAĞLI OLARAK MI ÇALIŞIYORSUNUZ?
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KARARI İLE TÜM DERSHANELER 2015 YILINDA KAPATILMIŞTIR. O TARİHTEN İTİBAREN 4 YIL BOYUNCA FAALİYET GÖSTERMEK ÜZERE ÖZEL ÖĞRETİM KURSLARI AÇILMIŞTIR. ESASEN 2019 HAZİRAN AYI İTİBARİYLE ÖZEL ÖĞRETİM KURSLARININ DA KAPANMASI ÖN GÖRÜLMEKTEYDİ ANCAK YİNE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ OCAK AYINDA ALDIĞI KARARLA ÖZEL ÖĞRETİM KURSLARININ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DA FAALİYETE DEVAM ETMESİNE KARAR VERİLDİ. KADIKÖY BİL ÖZEL ÖĞRETİM KURSU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI OLARAK 2008 YILINDAN BU YANA FAALİYETTEDİR. BAKANLIĞIN ALDIĞI BU KARARLA BU YIL DA EĞİTİMİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMEKTEDİR.
Bize Yazabilirsiniz