Size bir telefon kadar yakınız
Dil Seçin
trende

Hakkımızda

Bil Eğitim Kurumları; Bil Dershaneleri, Bil Koleji, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, İstanbul Aydın Üniversitesi, Bil Yayıncılık, Pergel Yayıncılık, Cancan Yayınları, Bil Çocuk Akademisi kuruluşları’nı barındıran Bil Holding’e bağlı eğitim kurumlarıdır.

İSO 9001 kalite belgesine sahip olmanın verdiği sorumluluk çerçevesinde sektördeki konumunu 25 yıldır kararlılıkla sürdürmektedir.

Kadıköy Bil Özel Öğretim Kursu 1994 yılından bu yana Kadıköy’de faaliyet gösteren Kadıköy Bil Dershanesi’nin devamı olup gücünü köklü geçmişinden ve aydınlık bir geleceğe ulaşmanın aydın gençler yaratmaktan geçtiğine olan inancından almaktadır. “her öğrenci öğrenebilir, öğrendiğini ölçebilir” sloganıyla yola çıkan Kadıköy Bil Özel Öğretim kursu, 10 – 15 kişilik sınıflarda öğrenci odaklı ve aktif dijital öğrenme yöntemine dayalı eğitim sistemiyle çalışmaktadır.

Kadıköy Bil Özel öğretim Kursu, TYT-AYT  hazırlık, LGS hazırlık, DGS hazırlık kurslarının yanı sıra İngilizce ve Almanca dillerinde sınav hazırlık kursları vermektedir. Bunun yanı sıra birebir özel ders paket programları ve okul takviye kurslarımız da bulunmaktadır. Kurumumuz aynı zamanda ülke çapındaki tüm yayın evlerinin deneme sınav merkezidir.

Yıl bazında 110 deneme sınavı uygulanmaktadır. Yalnızca deneme sınavlarına da kayıt olabilir, size uygun gün ve saatlerde denemelerimize katılabilirsiniz. Aydınlık bir gelecek hedefleyen gençlerimizi bil ailesine katılmaya davet ediyoruz. 25 yıllık tecrübemiz, güçlü yayın ağımız ve uzman eğitim kadromuzla sizleri bekliyoruz.

Bize Yazabilirsiniz